ACUM TRASNDUCTIA (transferul ) ADN-ului UNEI PLANTE ESTE POSIBIL !!!

Produsele de NANOCOSMETICA sunt realizate prin NANOTEHNOLOGIE (sunt rezultatul unei inventii unice  ,brevetata international ) ce a putut transfera semnalele(amprenta) electromagnetice pe o nanoparticula denumita nano-effector ,a unui complex de 100 de plante,Aur,Argint si cristale ,intr-un cuvant 3500 de substante active care sunt amplificate de 30 de ori ,adica 105.000 actiuni benefice la o singura aplicare,ceea ce explica eficienta maxima constatata in numeroase experiente .

Capacitatea de absorbţie şi efectul lor sunt extraordinare, formează în zona adiacentă suprafeţei pe care se aplică un înveliş de substanţă activă în stare gazoasă, exercitându-şi astfel efectul de PREVENTIE într-o nouă dimensiune.

Materia prima plantele medicinale din care sunt extrase substantele active provin din zone curate si nepoluate si neatinse de civilizatie .

Nanostructura deosebita a produselor le confera acestora o proprietate rapida de stimulare a procesului de ERITROPOIEZA.

Aceasta asigura in oase o productie continua de maduva rosie ce înlocuieste pierderile fiziologice mentinand constanta masa eritrocitara totala din organism.

Prin reactivarea enzimei telomeraza produsul s-a constatat ca procesul degenerativ celular ,deci imbatranirea celulara este inlocuit de regenerare celulara ,intr-un cuvant intinerirea organismului si de ce nu elixirul tineretii prezis de Nostradamus pentru aceste timpuri.

S-a constatat in practica ca stimuleaza si procesele de AUTOVINDECARE a organismului si in consecinta s-a dovedit a fi foarte eficient: